Bitnami WordPress Stack – WordPress helposti omalle koneelle

Helpoin tapa asentaa WordPress omalle tietokoneelle on käyttää Bitnami WordPress Stack Installeria. WordPress tarvitsee alleen web-palvelimen ja tietokantapalvelimen, Bitnami tarjoaa tähän helpon kokonaispaketin yhdellä yksinkertaisella asennuksella.

Siirry selaimella osoitteeseen https://bitnami.com/stack/wordpress/installer

Lataa sieltä Bitnami WordPress Stack Installer

Bitnami WordPress Stack Download
Bitnami WordPress Stack Download

Mikäli sinulla on jo koneellasi Web- ja tietokantapalvelin (esim. XAMPP), voit asentaa pelkän moduulin. WordPress -moduulin asennuksesta olen kirjoittanut erikseen.

Mikäli sinulla ei ole ennestään asennettuna mitään, niin lataa koko stack. Tämä artikkeli kertoo stackin Windows -version asennuksesta.

Bitnami WordPress Stack asennus

Asennus on todella helppoa, next next next -tyyliin. Käynnistä asennus lataamastasi installerista ja noudata ohjeita. Ohessa asennuksen vaiheet kuvagalleriassa.

Asennuksen jälkeen sinulla on helppokäyttöinen oma paikallinen WordPress -asennus, jonka avulla voit huoletta kokeilla kaikkea mahdollista rikkomatta oikeaa Web -hotellissa olevaa sivustoasi. Siis helppo kehitysversio , joka ei näy avoimeen internettiin .

Käytä windows-manager -ohjelmaa palvelimien käynnistämiseen ja sammuttamiseen. Löydät sen asennuskansiosta C:\bitnami\asennuksesiversionumero
Apache ja MySQL -palvelut käynnistyvät automaattisesti, harkitse niiden muuttamiseksi manuaaliseksi.

Voit myös ladata Bitnami WordPress Stack asennus PDF eli asennusohjeet PDF -tiedostona, josta löytyvät yllä olevat kuvat hieman tarkemmin selitettynä.

WordPressin asentaminen omalle koneelle voidaan tehdä muullakin tapaa. Olen kirjoittanut niistä aiemmin, lue XAMPPin asentamisesta ja sen päälle WordPress -moduulin asentamisesta.

Kommentointi on suljettu.