Studiossa – osa 4

Miksauspäivän jälkeen kaikki neljä biisiä kuunneltiin tahoillamme tarkasti. Vielä oli viilattavaa jokaisessa biisissä. Pidimme siis Saarni -studiolla neljännen session jossa hienosäädettiin kunkin kappaleen miksauksen osasia sekä lisättiin jotain fiilispohjaisia lisäaudioita muutamaan biisiin. Sitten oli valmista tähän budjettiin 😉
Saarni -studion Markus sai masteroida.

Jossain vaiheessa tästä olisi tarkoitus oikea levykin tehdä, hitaasti vaan hommat etenevät. Kansi pitäisi tehdä jne. Voit kuunnella neljästä biisistä koostamani pienen potpurrin SoundCloud -profiilistani levyä odotellessa.

Otteet neljästä eri biisistä: Crack Killer, Dreamer, So Hard ja Half Truths and Whole Lies

Stefan Piesnack Band -yhtyettä voi tykästellä naamakirjassa, jos sattuu sitä enää käyttämään
https://fi-fi.facebook.com/StefanPiesnackBand

Opin taas lisää

Studiosessiot olivat minulle todella merkittävät tapahtumat. Olen koko ikäni itse äänitellyt kaikenlaista omilla laitteillani ja nyt sitten vihdoin oikean äänitysprojektin parissa sai nähdä studiotyöskentelyä tekniseltä kantilta ja toki myös soittajana. Jotenkin tuo tekninen homma tuntui mielenkiintoisemmalta kuin itse soittaminen ja laulaminen 😉 Matkaan tarttui kaikenlaista hyödyllistä juttua, kiitos vaan Saarni Music -studion Markus Heinoselle, joka jaksoi vastailla kysymyksiini pitkin matkaa. Kiitos!

Yksi kommentti artikkeliin ”Studiossa – osa 4”

  1. Tänne osuin vahingossa. Oli varsin mielenkiintoista kuulla / kuunnella nuo neljä biisiä pötkössä pätkinä nyt parin vuoden jälkeen. Kovin kuulostivat erilaisilta, mitään kantavaa SPB-sointia niistä ei oikein löydy. Paremmalta maistuivat – ainakin noin pienenä annoksena – kuin muisti- / mielikuvassa…

Kommentointi on suljettu.