Picasa 2.0 ilmestynyt

Nyt tuli helppokäyttöiseen Picasa-kuvakatalogiohjelmaan päivitys, siis versio on nyt 2.0.
Ensivaikutelma on suunnaton ihastus. Kyllä on tehty perustietokoneen käyttäjälle kuvankäsittely helpoksi 🙂
Kuvien siirto kameroiden muistikorteilta sujuu helposti, kuvat järjestyvät aikajärjestykseen – perusasioita jotka pitää kaikissa katalogiohjelmissa kunnossa. Uutuutena on tullut runsaasti kuvien korjailuun liittyviä todella helppokäyttöisiä säätimiä.
Varsinainen ammattityökaluhan tämä ei tietenkään ole, joten Photoshopille ja Paint Shop Prolle on oma markkinansa, mutta em. ohjelmien kevytversioille tämä on todella varteenotettava vaihtoehto, ja hei – Picasa 2.0 on ilmainen! Ja blogaajia kiinnostaa tietysti se ominaisuus, että ohjelma integroituu näppärästi Hello-osasen avulla Bloggeriin, joten kuvien lähettäminen blogiin on todella helppoa, ja sekin ilmaista.
Lisätietoja http://www.picasa.com