Parkour ja tietotekniikka

Molemmat perheemme pojat, Tuomas ja Samu harrastavat liikuntaa sen ohella että myös tietokoneen parissa menee todella paljon aikaa. Vanhempi veljeksistä, Tuomas, on Parkour -nimisen liikuntalajin aktiiviharrastaja ja on samalla innostunut kuvaamaan videolle lajiin liittyviä temppuja jne. Tietotekniikan ja liikunnan harrastaminen kohtaavat mukavasti pojan ja kavereidensa itse kuvaamista otoksista ja itse editoiduista lopputuloksista aika mukaviksi kokonaisuuksiksi, jotka olen kerännyt tähän yhteen. Videot on kuvattu ja editoitu melko vaatimattomalla laitteistolla ja ohjelmistolla, joten siihen nähden lopputulokset ovat mielestäni upeat.

  • tavallinen parin megapikselin digikamera Fuji
  • editorina Windows XP:hen sisältyvä Movie Maker, joten formaatti on siis Windows Media Video (wmv)

Ei ole streaming-palvelinta käytössäni, joten ladattava ne on, jos mielii katsella: