Joululomalla

Eipä ole aikaa eikä energiaa riittänyt viime aikoina blogille, jospa nyt kun muutama päivä vapaatakin päässyt kalenteriin putkahtamaan Joulun muodossa. Nyt kun sinappisilakat ovat purkissa maustumassa, voisi palauttaa mieleen mitäs on tapahtunut tai on tapahtumassa?

Adobe uudistaa pikkuhiljaa tuotelinjojaan. Contribute on nykyään versiossa 4 ja nimestä puuttuu se M-kirjaimella alkanut firma 😉
Photoshopista on julkaistu C3 beta, samoin Fireworksista. Kohta varmaan saadaan Dreamweaveristakin 9 version beta. Mielenkiintoista nähdä mitkä tuotteet paketoidaan CS-pakettiin. Kaikki logotkin menevät uusiksi, aika pelkistettyä linjaa on tulossa. Sprystakin tuli uusi esiversio. Ehkä kuitenkin henkilökohtaisesti eniten mielenkiintoa herättää uusi äänieditori Soundbooth, olisiko siitä kotistudion äänieditoriksi Abletonini rinnalle?

Ehkäpä sitä kerkiää taas musan tekoon Joululomalla syömisen ohella…