Uuden vuoden tavoitteita

En luvannut Uutena Vuotena mitään 🙂 Jälkikäteen kuitenkin kaduin sitä ja alankin perumaan lupaamattomuuttani. Päätin aktivoida pitkään hiljaiseloa olleen blogini yksinkertaisella kikalla: julkaisen joka viikko “viikon kuvan”.

Viikon kuva valmistuu nyt niillä rimpulakameroilla, jotka nyt on hallussani, siis kännykät, tabletit ja yksi pokkari. Katsotaan josko saisi budjetin riittämään oikean kameran ostoon jossain kohtaa tätä vuotta. Kuvat olkoon aiheena mitä sattuu, ilman sen kummempaa teemaa. Ehkä niistä jälkikäteen saa jotain hyötyä jotta muistaa mitä minäkin ajankohtana noin suunnilleen vuonna 2013 tapahtui.

Samalla saa ehkä opeteltua tuota Lightroomia, joka nyt sattumoisin on käytössäni, kiitos työnantajani. Siis moninaisia sivuhyötyjä olisi tarjolla kuvien julkaisun myötä.

Tässä ensimmäisen viikon kuva.

viikko-1-2013
viikko-1-2013