Hakukone omaan sivustoon

Mitä Google on indeksoinut teuvo.vaisanen.name -sivustolta? Kokeile hakua:


Google


WWW teuvo.vaisanen.name

Tämä Googlen käyttö on ainakin ilmainen ja helppo tapa lisätä hakutoiminto omaan sivustoon, mikäli oman avut eivät riitä hakukoneen koodaamiseen tai mikäli oma palveluntarjoaja tai ohjelmatoimittaja ei sitä ominaisuutena tarjoa. Lisää itse Googlen haku omalle sivustollesi, lisätietoja http://www.google.com/searchcode.html, siis tämän avulla saat haun kohdistumaan vain oman sivustosi sisältöön.
Onhan niitä tietysti muitakin kuin tuo Google. Kaikille näille ilmaisille on kyllä yhteistä se, että hakutuloksissa näytetään sitten mainoksia tms sponsoroitua aineistoa. Ellei tuo Google riitä, niin kannattaa tarkistella vaikkapa seuraavia vaihtoehtoja:

Technorati link cosmos: