Technorati tag

Otin kokeeksi käyttöön WordPressissä pluginin, jolla voi merkitä kirjoitukseen avainsanoja, joita sitten pääsee etsimään Technoratin palvelusta muita kirjoituksia ja kuvia yms. joissa on käytetty samaa avainsanaa. Lisätietoja avainsanojen eli technorati tagien käytöstä: http://www.technorati.com/help/tags.html

Huonosti dokumentoitu tämä TechnoTag-plugin, mutta hieman kaivelemalla selvisi, että käyttämällä “ttag” ominaisuutta ja “avainsanaa” arvona käyttämällä, saa avainsanan näkymään linkkinä. Tämä ja moni muukin plugin löytyy WordPress Plugin Database:sta. Heti piti varustaa muutama vanhempikin kirjoitus tageilla, mutta….. apua, XHTML ei enää validoitu, pöh. Siispä samantien plugin pois käytöstä ja manuaalinen tagien käyttö, parempi sekin kuin ei mitään.

Technorati link cosmos: ,