Avoin Elämä

Entinen työtoverini Henrik Ingo on kirjoittanut kirjan Open Sourcesta.

Henrik Ingo tuo esikoisteoksessaan Linux-ideologiaa tietotekniikan maailmasta tavallisen kansalaisen luo. Linux ja Open Source ovat IT-alan uusin kuuma juttu, mutta mitä annettavaa Open Sourcella on niille, joille tietokone ja sen käyttöjärjestelmä ei ole elämän ja kuoleman asia? “Avoin Elämä: näin toimii Open Source” käy läpi Open Source -maailman henkilöitä, yrityksiä, toimintatapoja ja arvomaailmaa. Yli 60 tosielämän tarinaa valottaa meille, mikä tässä uudessa tavassa tehdä tietokoneohjelmia on niin ihmeellistä ja mullistavaa.

Lisätietoja kirjasta: Avoin Elämä
Technorati link cosmos: ,

Yksi kommentti artikkeliin ”Avoin Elämä”

  1. Luin kirjan kahdessa illassa. Kokonaisuudessaan ihan mukava läpileikkaus Open Source -ideologiasta ja historiasta. Ennenkaikkea minua viehätytti Open Sourcen käyttöideat muuallakin kuin tietotekniikassa, sehän on itseänikin koskettanut jollain tapaa tämän sivuston ja siihen liittyvien “projektien” myötä. Ajatuksenani onkin alusta saakka ollut jossain vaiheessa julkaista omia tuotoksiani tällä sivustolla ainakin tuolla Creative Commons -lisenssin alla.

    Henrik: jään odottamaan lisää kirjoja, sinussa on ainesta!

Kommentointi on suljettu.