Villikani tuli Vuosaareen

Oli vain ajan kysymys koska tämä söpö pikku tuholainen leviäisi Vuosaareen. Nyt sitten ensimmäinen kani mutusteli jotain rivitalomme takapihan kukkapuskassa hyvin naamioituneena. On mielenkiintoista seurata kuinka ne alkavat runsastua, näinhän tulee tapahtumaan, ellei ankaria talvia enää tule. Kuvaa ei keritty ottamaan, harmi.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto alkoi vast’ikään keräämään ihmisiltä tietoa ja havaintoja kaneista. Mikäli olet itse nähnyt kaneja tai huomannut niiden tekemiä vahinkoja, voi tehdä ilmoituksen verkossa olevaan palveluun, jossa on kanihavaintojen simppeli karttasovellus ja muutama kenttä tiedoille havainnoista. Tässä on vähän mennyt mielestäni Web 2.0 puurot ja mämmit sekaisin HKR:ltä, kun eivät ole ymmärtäneet tagien merkityst, mutta hyvä yritys kuitenkin 😉

Yksi kommentti artikkeliin ”Villikani tuli Vuosaareen”

  1. Jep. Itse bongasin juuri ensimmäisen villikanin omalta takapihaltani Rastilankalliossa. Niinpä niin, juuri kun ketut olivat harventaneet aiemmin riesaksi asti kasvaneen jänispopulaation kohtuulliseksi.

    Olisi tullut hauska kuva: villikani Magnolian katveessa Itä-Helsingissä vuonna 2007. Mutta ei ollut veijari tänään kuvauksellisella tuulella…

Kommentointi on suljettu.