Musicman Stringray korjaamolla

Musari on oikutellut viimeisien treenien aikana siten, että yht’äkkiä ääni katoaa. Aluksi sitä epäilee rikkinäistä piuhaa, mutta kun piuhojenkaan vaihto ei ongelmaan tuonut ratkaisua, oli alettava tarkempaan syynäykseen.

Ensin konepelti auki.

Sitten puhdistusspraylla hommiin.


Kaikki potikat puhtaaksi.


Rutinat loppuivat, mutta pätkiminen ei, hmm…

Kaikki piuhat oli nyittävä, ja löytyihän yksi kehnosti kiinni oleva. Siispä kolvilla kiinni.


Kunnossa on!
Onneksi korjaamo on omassa keittiössä 😉

Yksi kommentti artikkeliin ”Musicman Stringray korjaamolla”

  1. Tuossa korjauksen yhteydessä tuli pohdittua samalla sitä, että miltä vuodelta tämä basso onkaan. Niinpä sitten pikainen Googletus ja löytyi lista jonka perusteella tämä basso on vuodelta 1977, siis reilu 30-vuotias. Alkaa siis olla parhaassa iässään.

Kommentointi on suljettu.