Vuosi 2023 pakettiin

Taas meni yksi vuosi. Muistan kun nuorena aika tuntui välillä kuluvan hitaasti. Voi kun täyttäisin jo xx vuotta, niin voisi tehdä sitä ja tätä. Näin vuosirenkaiden kerääjänä aika tuntuu nykyisin kuluvan tosi vikkelään. Sen huomaa monesta asiasta, mutta ennen kaikkea lapsista. Jälkikasvun iät alkavat jo kolmosella. Näin se menee.

Mitä on tullut tehtyä? Olen melko varma, että vuosi 2023 oli viimeinen työvuoteni. Toki työeläkkeellä on oltu jo muutama vuosi, mutta olen freelancerina vielä touhunnut, kun kysyntää kerran on ollut ja jonkin verran intoakin. Nyt täytyy rehellisesti todeta, että palava into tehdä työtä tietotekniikan parissa on mennyt, enää se ei kipinöi kuin satunnaisesti. Muutamia kursseja olen vielä 2023 tehnyt ja auttanut vanhoja asiakkaitani. Kivaa oli niin kauan kun sitä kesti. Nyt riitti kurssien pito, asiakkaat palvelen vielä, jos tarve/pyyntö tulee. Into tietotekniikkaan ja kouluttamiseen meni, tai sanotaanko, että innolla on uudet kohteet.

Aika onkin enempi mennyt musiikin parissa. Konserteissa on tullut käytyä, Radio Helsinki ja Youtube ovat päivittäin auki ja onhan tietty pari bändiäkin, joissa soittelen. Sitten on vielä kotistudio ja sen härpättimet, jossa voi pyöritellä omia juttuja, jos/kun inspiraatio iskee. Niissä riittää tekemistä ja into onkin suuntautunut enempi musiikin suuntaan. Toki onhan musassakin tätä tietotekniikkaa, ei siitä eroon pääse 😉

Aika näyttää mitä vuosi 2024 tuo tullessaan.